Tarjoatko tuotteita tai palveluita katuvalaistukseen? Haluatko laajentaa liiketoimintaasi? Liity Lumineen!

Luminen yhteistyökumppaniohjelma on luotu toimimaan niin yksinkertaisesti, että sinä voit keskittyä myymiseen ja jättää tekniset asiat Luminen asiantuntijoiden hoidettavaksi. Kahden kuukauden sisällä yhteydenotostasi olet jo aloittanut tarjoamaan katuvalaistuksen älykkäintä ja kysytyintä ohjausratkaisua.

Liiketoiminnan tuki

Markkinointi tuki

Luminen näyttävät kotisivut palvelevat myös sinun toimintaasi. Siellä sinun yhteystietosi on listattuna markkina-alueesi lisäksi, ja kun Luminelle tulee tiedusteluja alueeltasi, sinä kuulet niistä ensimmäisenä. Tämän lisäksi Lumine tukee partnerin toimintaa osallistumalla katuvalaistusalan suurimmille messuille – Lumine tekee Luminen tunnetuksi, jotta sinun liiketoimintasi on tehty mahdollisimman helpoksi.

Myyntimateriaali

Myyntitiimimme tarjoaa sinulle viimeisimmät asiakkaisiin vetoavat videot, esitteet ja projektikuvaukset, jotta kykenet erottautumaan asiakastapaamisissa eduksesi. Näiden lisäksi saat toimintavalmiit ohjausyksiköt asiakastapaamisiin mukaan, sekä omilla Managerin tunnuksilla pääset esittelemään asiakkaalle hallintapaneelin toimintaa ja uusia ominaisuuksia.

Puhuttaessa järjestelmän kannattavuudesta voit avata tarjoamamme laskentatyökalun, täyttää sen ehdotetun projektin tiedoilla ja osoittaa, että asiakkaalla ei ole enää varaa viivyttää investointia.

Jatkuva yhteys asiakkaaseen

Ensimmäisen projektin käyttöönoton jälkeen järjestelmä puhuu itsensä puolesta. Se muistuttaa automaattisesti sen arvosta lähettämällä asiakkaalle raportointitietoja liikennemääristä ja järjestelmän tuottamista säästöistä. Varaudu siis lisäämään työvoimaa, jotta kykenet toimittamaan kaikki vastaanotetut tilaukset!

Lumine kehittää jatkuvasti uusia ominaisuuksia optimoidakseen asiakkaan valaistusta. Näistä toimitamme sinulle kattavan tietopaketin, jotta sinulle on kaikki tarpeellinen tieto tuoda hyödyt esiin asiakkaille ja kasvattaa heidän kiinnostusta tuotteeseen.

Tekninen tuki

Projektin käyttöönotto

Toimitettuasi ensimmäisen projektisi, Luminen innokas matkailija liittyy seuraasi projektin käyttöönottoa varten. Samassa yhteydessä saat koulutuksen käyttöönotosta ja opit kolme tarvittavaa askelta onnistuneeseen käyttöönottoon:

  1. Ilmoita Luminen tekniselle tiimille verkon pystyttämisestä
  2. Määritä kohteeseen sopivat parametrit
  3. Nauti älykkäästä valaistuksesta. Asiakkaan kanssa!

Luminen avustaman ensimmäisen projektin jälkeen olet valmis toistamaan nämä kolme askelta uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Ongelmanratkaisua

Soita Luminelle ja Luminen valaistusnörtit auttavat sinua kaikissa kohtaamissasi ongelmissa.

Jätä yhteystietosi alapuolelle, niin otamme sinuun yhteyttä!