Vaivatonta ohjausta

Lighting_settings

Luminella näemme, että pyöräilyreitti yhdessä kohteessa pitäisi olla valaistuksen toiminnan osalta samankaltainen, kuin muutkin pyöräilyreitit. Tästä syystä jaottelemme valaisimet väylän tyypin mukaan, jotta sinä voit yhdellä napin painalluksella päivittää samankaltaisten väylien parametrit. Voit myös ohittaa osan parametreista tai määrittää yhden valaisimen useamman väylän tyypin mukaan kattaaksesi kaikki kaupunkisi käyttökohteet.

Datan visualisointi

Heatmap_scaled

Luminen ohjausyksiköiden avulla kykenemme keräämään anonyymia tietoa ihmisten liikkumistavoista kaupungissa. Tämä data prosessoidaan karttanäkymään, jossa eriteltynä kävelijöiden, pyöräilijöiden ja autoilijoiden liikkumistiheys visualisoidaan väreillä.

Valaistuksen tila

Lumine Manager tekee valaistusverkkonne seuraamisesta helppoa: Jokainen ohjattu valaisin on reaaliaikaisessa yhteydessä Luminen palvelimelle, joka mahdollistaa sen toimintakyvyn seuraamiseen ja jopa tiedon valaisimen hetkittäisestä kirkkauden. Ja koska tahansa vikatilanne esiintyy valaisimessa tai ohjausjärjestelmässä, Lumine Manager välittää vikaraportin valaistuksen ylläpidosta vastaavalle taholle.